Aj aj aj….

Trabants rekryteringar av bandmedlemmar inför Reunion Botkyrka spelningen gick sensationellt bra. På mindre än en vecka fick vi ihop hela bandet.  Men sista veckan inför konserten har en av våra musiker fått förhinder. Trabant efterlyser därför nu en keyboardist som snabbt kan repa in fem låtar inför spelningen i Hågelby den 20 augusti. Är du eller känner du en trevlig och duktig keyboardist så hör av dig till Trabant.

 

Ja ja ja

Idag blev det klart för Secret Service om spelning i Riga. Bandet spelar tillsammans med 60 mans symfoniorkester i en timmes TV-sänd show. Spelningen äger rum den 23 augusti och innebär att Ulf Whalberg som skulle medverkat i Trabants banduppsättning på Reunion Botkyrka måste fokusera på Riga. Ulfs Trabant-debut får helt enkelt skjutas upp.

– Hur mycket jag än skulle vilja gigga med Trabant så går det bara inte att få till en sekunds rep som det ser ut nu. Så jag är tvungen att ge mig själv sparken inför jobbet, men jag hoppas såklart på nya erbjudanden från Trabant säger Ulf.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *